Nazovite nas! Tel. 021 825 817 Tel/Fax. 021 822 280

Prodaja

akumulatorski uređaj Stihl

Akumulatorski uređaji

Za radove u vrtu, uređenje krajobraza i njegu drveća. Uređaji su pogonjeni AP litij-ionskim akumulatorskim baterijama ili leđno nosivim AR akumulatorskim baterijama.

Motorna pila Stihl

Motorne pile

Stihl benzinske motorne pile za šumarstvo - za sječu drva, rezanje grana. Pile imaju veliku snagu i malu masu te dugi rok trajanja. Motorne pile Stihl nemaju sebi ravnih.

Motorna kosa Stihl

Motorne kose i čistači

Profesionalni alati za krajobrazne vrtlare, radove u šumi i održavanje cesta. Za košnju u poljoprivredi, hortikulturi i zahtjevne površinske radove.

Motorna prskalica Stihl

Motorne i ručne prskalice

Prskalice za radove u ratarstvu, voćarstvu i vinogradarstvu. Raspršuju tekućinu, granulate i sjeme. Veliki domet prskanja, udobne su za nošenje.

Rotacione i traktorske kosilice Stihl

Rotacione i traktorske kosilice

Benzinske, robotske i traktorske kosilice za košnju većih travnjaka. Modeli s košarom za travu zapremnine 70 litara. Funkcija 3 u 1: košnja, prihvat i malčiranje.

Škare za živicu Stihl

Škare za živicu

Benzinske škare za živicu: Stihl antivibracijski sustav, jednostrano brušeni noževi, zaštita od presijecanja, dugotrajan sustav filtriranja zraka. Lagani uređaji visoke učinkovitosti.

Motorna kopačica Stihl

Motorne kopačice

Alati za radu vrtu, uzgajanje povrća i pejzažnu arhitekturu. Stihl kopačice su okretne i u uskim prostorima, iznimno učinkovite. Antivibracijski sustav olakšava rad. Kopačice imaju podvozje kako bi se lakše prevozile.

Visokotlačni perač Stihl

Visokotlačni perači i usisavači

Vrhunski visokotlačni perači odlikuju se radnim tlakom do 150 bara, reguliranjem tlaka i količine, manometrom, spremnikom sredstva za čišćenje, crijevom armiranim čelikom...

Brusni parač Stihl

Brusni parači i pile za rezanje kamena

Ručni uređaji za visokogradnju, niskogradnju i cestogradnju. Benzinski uređaj za rezanje betona, kamena, građevinskog čelika i dr. Akumulatorski za rezanje opeke, zidanih površina...

Vrtna sječkalica Stihl

Vrtne sječkalice

Sječkalice za neprofesionalne vrtlare, pejzažne arhitekte. Može sjeckati meke i tvrđe materijale. Benzinska je sječkalica neovisna o strujnom priključku.

Sjekira Stihl

Ručni alati

Vrhunski Stihl alati sa dodacima sjajno leže u ruci, trajni su i pouzdani za sve vrste poslova koji ne iziskuju snagu benzina ili struje.

Zaštitna radna oprema Stihl

Zaštitna oprema

Stihl zaštitna oprema za siguran rad: rubusna i prozračna, praktična, lako uočljiva i ugodna za nošenje.

Svi proizvođači u našoj ponudi